No Man's Land 2021 me titra shqip

No Man's Land 2021 me titra shqip

HD
114
2021
8.8

Ndërsa po patrullonin kufirin babë e bir, Xhekson vret një djalë emigrant meksikan. Kur babai i Xheksonit përpiqet të marrë fajin, Xhekson ikën në jug me kalë, duke u bërë një gringo "i huaj i paligjshëm" në Meksikë. I ndjekur nga Policia e Teksasit dhe federatat meksikane, Xhekson udhëton nëpër Meksikë për të kërkuar falje nga babai i djalit të vdekur vetëm për të rënë në dashuri me vendin që ai ishte mësuar të urrente.

Shikoje No Man's Land 2021 ne hoste te tjere

Shkarko No Man's Land 2021 ne hoste te tjere

Te Rekomanduar
Psy 3: W imię zasad 2020 me titra shqip Finding 'Ohana 2021 me titra shqip The Eight Hundred 2020 me titra shqip The Little Things 2021 me titra shqip Palmer 2021 me titra shqip Villain 2020 me titra shqip Santana 2020 me titra shqip Stuck Apart 2021 me titra shqip Transference: Escape the Dark 2020 me titra shqip The White Tiger 2021 me titra shqip No Man's Land 2021 me titra shqip High Ground 2020 me titra shqip