Acid 2018 me titra shqip

Acid 2018 me titra shqip

HD
98
2018
5.8

Acidi është një manifestim i heshtur i brezit të njëzet vjeçarëve. Ata janë braktisur në një botë të stolisur me koncepte të tilla si familja, miqësia, dashuria dhe mundësitë. Në kërkim të përgjigjeve për pyetjet e tyre, ata gllabërojnë veten si një substancë kimike që gërryen botën përreth, në mënyrë që të mësojnë një herë e mirë se nuk duhet të dëgjojnë, por të mbajnë vesh, nuk duhet të shikojnë por të vërejnë. Dhe të gjejnë rrugën e tyre. filma me titra shqip

Te Rekomanduar
Jallikattu 2019 me titra shqip Blind 2019 me titra shqip Bayou Caviar 2018 me titra shqip Ludo 2020 me titra shqip Come Away 2020 me titra shqip Greenland 2020 me titra shqip Vanguard 2020 me titra shqip Dreambuilders 2020 me titra shqip Money Plane 2020 me titra shqip The Last Deadly Mission 2008 me titra shqip Come Play 2020 me titra shqip Friend Request 2019 me titra shqip