FavoriteLoadingAdd to favorites

 X-Men: Days of Future Past (2014)

276 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Fantashkencë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Vazhdimi i historisë vendoset në mes të viteve 1980 dhe 2014 ku X-Men kthehet prapa në kohë për të ndaluar rojet të pushtonin Amerikën e Veriut dhe të vendosnin të gjithë mutantët që do kapnin në kampet e internimit. Në prag të një frike për fillimin e një holokausti bërthamor, X-Men dërgon mendjen e Kitty Pryde (Ellen Page)prapa në kohë për të poseduar trupin e saj në moshë më të re në mënyrë që të parandalojë një ngjarje të rëndësishme te mutantët-historia njerëzore: vrasjen e senatorit Robert Kelly nga Mystikët e rinj të cilët ishin mbledhur në “Vëllazëria e keqe e Mutantëve”.

Komente