FavoriteLoadingAdd to favorites

 Wrong Turn 6: Last Resort (2014)


Filmi Traileri
1053 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një trashëgimi e papritur dhe e mistershme sjell Denin dhe shokët e tij tek Hobb Springs, një vend i harruar thellë në Virxhinian Perëndimore. Hobb Springs është nën kontrollin e kujdesshëm të Xheksonit dhe Sellit, një çift i çuditshëm që e njoftojnë Denin me trungun e familjes së tij të cilët ai si kishte njohur kurrë. Shumë shpejt, Deni do të duhet të zgjedh në mes miqve dhe familjes.

Komente