FavoriteLoadingAdd to favorites

 Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)


Filmi Traileri
625 Shikime
  • Lloji Filmit: Histori
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pasi një doktor i quajtur Hilliker i gjen në një pyll disa kanibal, i merr këta dhe i vendos ne një ent special për te çmendur për ti rehabilituar. Ne ketë spital ne forme burgu këta kanibal arrijnë qe te lirohen dhe te mbysin stafin e spitalit dhe te marrin nën kontroll gjithë spitalin. Ndërsa ngjarja kryesore zhvillohet atëherë kur disa te rinj gjate piknikut te tyre dimëror duke skijuar detyrohen nga një stuhi e fort dimri te strehohen ne ketë spital, dhe tani fillon një tregim tjetër i dhimbshëm duke u atakuar këta te rinj nga kanibalët.

Komente