FavoriteLoadingAdd to favorites

 World War Z (2013)

246 Shikime
Shtetet e bashkuara punesojne Geri Lejn te shetise gjithe boten qe te gjeje nje kure qe te ndaloje epidemine Zombi qe ka prekur gjith boten dhe qe rrezikon shfarrosjen e njerezimit...
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Shtetet e bashkuara punesojne Geri Lejn te shetise gjithe boten qe te gjeje nje kure qe te ndaloje epidemine Zombi qe ka prekur gjith boten dhe qe rrezikon shfarrosjen e njerezimit…

Komente