FavoriteLoadingAdd to favorites

 World War Z (2013)

209 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: , ,

Shtetet e bashkuara punesojne Geri Lejn te shetise gjithe boten qe te gjeje nje kure qe te ndaloje epidemine Zombi qe ka prekur gjith boten dhe qe rrezikon shfarrosjen e njerezimit

Komente