FavoriteLoadingAdd to favorites

 Wonder Wheel (2017)


Filmi Traileri
413 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Jetët e katër njerëzve ndërthuren keqas në ishullin e lojërave dhe zbavitjeve: Xhini, një ish-aktore emocionalisht e paqëndrueshme, e cila tani punon si kameriere Hampti, bashkëshorti i saj Miki, një roje plazhi i ri e tërheqës që ëndërron të bëhet dramaturg dhe Karolina, vajza e Hamptit, e cila është fshehur nga gangsterët, në banesën e babait të saj…

Komente