FavoriteLoadingAdd to favorites

 Wolf Warrior (2015)

457 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një snajperist i forcave speciale me një shenjëtër të jashtëzakonshme, pasi vret vëllanë e një bosi të drogës dhe bashkohet me Luftëtarët Ujk, duhet të përballet me disa mercenarë të cilët i dërgon bosi i drogës për të marrë hakun e vëllait.

Komente