FavoriteLoadingAdd to favorites

 Wolf Totem (2015)

358 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kjo është historia e një studenti kinez, i cili dërgohet të jetojë ne mesin e barinjve mongol. Pasioni për natyrën do e çojë atë të përballet më një realitet ndryshe nga çfarë ishte mësuar. Pasi jepet një urdhër për shfarosjen këlyshëve të ujqve dhe ai gjen një këlysh ujku dhe do të do të bëjë gjithçka për ta rritur dhe fshehur atë, por…

Komente