FavoriteLoadingAdd to favorites

 Waar (2013)

243 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ky film është i bazuar në përshkrimin e ngjarjeve të vërteta për luftën kundër terrorizmit në Pakistan duke përfshirë sulmin në një Akademinë e Policisë në Lahore në 2009. Major Mujtaba është një ish-oficer i ushtrisë, i cili doli në pension të parakohshëm nga shërbimi. Tani ish-oficerit do t’i duhet t’i vijë dhe një herë në ndihmë vendit të tij, por s’ka për të qenë e lehtë…

Komente