FavoriteLoadingAdd to favorites

 Noah (2014)

229 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Vizione nga Zoti paralajmërojnë Noe’n (Russell Crowe) për katastrofën e ardhshme të botës. Edhe pse ai do mundohet të bindë njerëzit për të keqen që po vjen dhe ti ndihmojë që të shpëtojnë, askush prej tyre s’e dëgjon atë. Atëherë Noe vendos se duhet që ta marrë vetë gjendjen në dorë në mënyrë që të mbrojë familjen e tij…

Komente