FavoriteLoadingAdd to favorites

 Defiance (2008)

277 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Histori
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Vëllezërit hebrik të pushtuar nga nazistët e Evropës Lindore shpëtojnë duke ikur në pyjet Belarussian, ku ata bashkohen me luftëtarët e rezistencës ruse dhe përpiqen për të ndërtuar një fshat në mënyrë për të mbrojtur veten dhe rreth 1,000 hebrenj që nuk munden të luftojnë.

Komente