FavoriteLoadingAdd to favorites

 VANish (2015)


Filmi Traileri
551 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Horror, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një vajzë rrëmbehet nga shtëpia e saj dhe rrëbyesit kërkojnë nga babai i saj 5 milion dollarë. Rrëmbimi s’ka të bëjë vetëm me shumën e parave, por duket se për dikë është edhe çështje personale!

Komente