FavoriteLoadingAdd to favorites

 Vacation (2015)

230 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Rasti Grisuold merr familjen e tij për një udhëtim në “Walley World” në mënyrë që të lidhet më shumë me gruan dhe djemtë e tij. Çfarë mund të shkojë keq vallë?

Komente