FavoriteLoadingAdd to favorites

 Unknown


Filmi Traileri
543 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Mister, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:

Një burre zgjohet nga koma, vetëm për të zbuluar se dikush i ka marrë identitetin e tij dhe se askush, (as gruaja e tij), se beson më atë. Me ndihmën e një gruaje të re, ai vendos për të provuar se kush është ai në të vërtetë.

Komente