FavoriteLoadingAdd to favorites

 Undisputed 3: Redemption (2010)

263 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

TETË BOKSIERË ELITË – të dënuar nga burgje të sigurisë së lartë nga e gjithë bota – sillen së bashku nga një sindikatë e fshehtë e fuqishme kumari për një luftim sekret ku do të mbijetojë më i forti. Çmimi: liri për kampionin… dhe një shpërblim të madh për organizatorët. Përveç se sindikata në të vërtet s’ka në plan të lërë ndonjë të dalë i lirë.

Komente