FavoriteLoadingAdd to favorites

 Twins (1988)


Filmi Traileri
220 Shikime
  • Lloji Filmit: Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Si rezultati i një eksperimenti të jashtëzakonshme të mbarësimit artificial, Xhulius dhe Vinsent janë dy burra 35 vjeç, binjakë të cilët kanë jetuar gjithmonë pa dijeninë e ekzistencës së njëri-tjetrit. Xhulius fizikisht i përsosur dhe i pafajshëm si një fëmijë, shkon në kërkim të vëllait të tij Vinsenit, i cili është një hajdut shkurtabiq.

Komente