FavoriteLoadingAdd to favorites

 True Memoirs of an International Assassin (2016)


Filmi Traileri
231 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pasi një botuese, ndryshon përmbajtjen e një libri rreth një vrasësi të tmerrshëm, duke e kthyer nga trillim, në të vërtetë, shkrimtari e gjen veten në botën e personazhit të librit dhe detyrohet të përjetojë rolin e personazhit të tij për të mbijetuar.

Komente