FavoriteLoadingAdd to favorites

 Troy

316 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

I bazuar në Iliadën nga Homeri, filmi ndjek sulmin ndaj Trojës nga ana e Greqisë së bashkuar dhe vendos fatet e njerëzve të përfshirë.

Komente