FavoriteLoadingAdd to favorites

 Tron Legacy (2010)

222 Shikime
Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Fantashkencë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.

Komente