FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Transporter Refueled (2015)

276 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Frenk, një shofer i talentuar, ndihmon katër vajza të cilat shfrytëzoheshin për prostitucion, që të hakmerren ndaj tutorit të tyre dhe për të shpëtuar babain e tij.

Komente