FavoriteLoadingAdd to favorites

 Thor: Ragnarok (2017)


Filmi Traileri
417 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.

Komente