FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Transporter (2002)

214 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Frank Martin është më i miri në atë që bënë: transporton gjëra pa bërë pyetje. Por transportimi i tij i fundit, një femër e re dhe e bukur e rrëmbyer nga trafikant klandestinës, sjell komplikime fatale në planin e tij të dorëzimit. Tani, Frank duhet të futet në një luftë të pa ndërprerë aksioni për të shpëtuar ngarkesën e tij të çmuar edhe jetën e tij.

Komente