FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Swindlers (2017)

159 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kapitali i madh dhe bisedat e shpejta janë lojërat e kësaj kapele krimi që bashkon aleatë të pamundur nga anë të ndryshme të ligjit. Secili prej tyre ka motivet e veta, por do të duhet të punojnë së bashku për të arritur qëllimin e përbashkët – të zënë në grackë mashtruesin më legjendar në botë.

Komente