FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Square (2017)


Filmi Traileri
361 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Drejtues i një muzeu prestigjoz në Stokolm gjendet në telashe të mëdha personale dhe profesionale ndërkohë që mundohet të hapë një ekspozitë tabu.

Komente