FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Reef (2010)


Filmi Traileri
350 Shikime
  • Lloji Filmit: Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Kur një udhëtim i mrekullueshëm merr një kthesë rrënuese, katër miq përballen me një vendim jete a vdekjeje: të qëndrojnë aty ku janë dhe të luten që dikush t’i shpëtojë, apo të marrin jetën në duart e tyre dhe të bëjnë një lëvizje dëshpëruese për të shpëtuar? E vetmja gjë që është e sigurt është se do të ketë gjak në ujë. I bazuar në ngjarje të vërteta, THE REEF është një triler i fortë mbijetese që lind pyetjen, “çfarë do të bëja unë në këtë situatë?”

Komente