FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Recall (2017)


Filmi Traileri
299 Shikime
  • Lloji Filmit: Fantashkencë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pesë miq gjatë pushimeve qëndrojnë në një shtëpi duke pritur asgjë më shumë se një kohë zbavitëse, duke mos ditur që planeti Tokë është nën një pushtim të huaj dhe rrëmbim në masë.

Komente