FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Outlaws (2017)


Filmi Traileri
232 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Bazuar në ngjarjet e vërteta që ndodhën në 2007-ën, i quajtur ndryshe edhe “Incidenti Heuksapa”. Historia ka të bëjë me një luftë territoresh që zhvillohet midis një bande vendase e cila drejton në Garibong-dong në qarkun Guro të Seulit dhe bandës Heuksapa nga Jambiani i Kinës. Policia përfshihet me qëllim që të rikthejë paqen në vend.

Komente