FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Losers (2010)


Filmi Traileri
489 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një ekip i forcave speciale të CIA-s tradhtohen dhe lihen si të vdekur nga eprorët e tyre. Kjo i nxit ata të ngrenë një sulm kundra CIA-s.

Komente