FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Kings Of Summer

214 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Dramë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

3 shokë adoleshentë, bëjnë aktin e fundit të pavarësisë dhe vendosin të kalojnë sezonin e verës duke ndërtuar një shtëpi në pyll dhe duke jetuar larg familjes.

Komente