FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Iceman (2012)


Filmi Traileri
306 Shikime
  • Lloji Filmit: Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia e vërtetë e Ricard Kuklinskit, vrasësi famëkeq me pagesë dhe një njeri familjar i përkushtuar. Kur më në fund u arrestua në 1986, as gruaja e as vajza e tij nuk dinin se me çfarë merrej ai në të vërtetë.

Komente