FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Grand Budapest Hotel (2014)

197 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Dramë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia e kësaj drame dhe komedie sillet rreth : Aventurat e Gustave H, një portier legjendar në një nga hotelet e famshme evropiane , në periudhën mes dy luftërave. Së bashku me mikun e tij Zero Moustafa, ata gjenden të përfshirë në vjedhjen e një pikture të famshme…

Komente