FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Expendables (2010)

229 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Barni Ros është lider, i një grupi mercenarësh me aftësi të jashtëzakonshme që paguhen nga Z. Kisha për të kryer një punë shumë të rrezikshme. Ata duhet të vrasin diktatorin e një ishulli të vogël në Amerikën e Jugut i cili është në ndikimin e një ish-agjenti të Cia-s dhe nën mbrojtjen e një ushtrie shumë të madhe në ishullin e Vilenës.

Komente