FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Conjuring (2013)


Filmi Traileri
607 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Hetuesit e ndodhive paranormale, Ed dhe Loren Uorren, punojnë për të ndihmuar një familje të terrorizuar nga një prezencë e errët që ndodhet në shtëpinë e tyre në fermë

Komente