FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Commuter (2018)


Filmi Traileri
8841 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një biznesmen ndodhet në mes të në një konspiracioni kriminal gjatë rrugës së përditshme me tren. Atij i duhet të zgjedhë midis pasagjerëve të trenit dhe familjes së tij.

Komente

tani

2 months önce

Komentet tuaja rreth filmit…