FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Captive (2014)


Filmi Traileri
320 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim, Mister
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Tetë vjet pas zhdukjes së Kasandrës, disa incidente shqetësuese tregojnë se ajo është ende gjallë. Policia, prindërit dhe vetë Kasandra, do të përpiqet të zgjidh misterin e zhdukjes së saj.

Komente