FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Boxtrolls (2014)

184 Shikime
  • Lloji Filmit: Animuar, Aventurë, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: , ,

Sipas legjendës, një djalë i ri jetim përpiqet të shpëtojë miqtë e tij “Kutitë”, nga një shfarosje. Ata janë përbindësha të papastër që zvarriten natën nëpër kanalizime për të vjedhur nga banorët e qytetit. Kjo është ajo që besojnë të gjithë, por në realitet “Kutitë” janë krijesa të çuditshme dhe të dashura që jetojnë nën tokë…

Komente