FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)

172 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: ,

Jeta e 17-vjeçarit Maraja Mandi merr tatëpjetën pas zhdukjes së prindërve të tij dhe grabitjes së vëllait të tij. Duke ndjekur një sërë gjurmësh në hotelin misterioz “Prince Regent” dhe njëkohësisht me fatin e botës në duart e tij dhe me familjen e tij në rrezik, Maraja do të rrezikojë gjithçka për të zbuluar mallkimin e kutisë së Midas.

Komente