FavoriteLoadingAdd to favorites

 The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared

141 Shikime

“100 vjeçari që u hodh nga dritarja dhe u zhduk”: Alan Karlson, një plak i fiksuar me plasjet e eksplozivëve, pasi jetoi një jetë të gjatë me shumë ndodhi, e gjen veten në një azil pleqsh. Në 100 vjetorin e tij, ai hidhet nga dritarja e dhomës së azilit dhe fillon një udhëtim të papritur, ku pa dashur merr me vete një valixhe plot me para.

Komente