FavoriteLoadingAdd to favorites

 Thank You for Your Service (2017)


Filmi Traileri
458 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dramë, Luftë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një grup ushtarësh amerikanë të kthyer nga Iraku në shtëpinë e tyre, përballen me përshtatjen e vështirë në jetën familjare dhe atë civile. Duke jetuar me kujtimet e luftës, rrezikojnë të shkatërrohen, edhe pse janë shumë larg prej fushave të betejës. Bazuar mbi ngjarje reale.

Komente