FavoriteLoadingAdd to favorites

 Term Life (2016)


Filmi Traileri
279 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një njeri, i kërkuar nëpër qytet nga shumë kriminelë, shpreson të jetojë mjaftueshëm gjatë që të marrë sigurimin e jetës që të kontribuojë dhe të sigurojë jetën e vajzës s tij të largët.

Komente