FavoriteLoadingAdd to favorites

 Te3n (2016)


Filmi Traileri
281 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Hindi, Mister, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

U RREGULLUA ZERI! Xhon Bisvas është një gjysh që shkon çdo ditë në polici, për të kërkuar drejtësi për mbesën e tij të rrëmbyer 8 vite më parë. Ndërkohë një tjetër fëmijë rrëmbehet dhe ngjarjet e të shkuarës ndërthuren me ato aktuale.

Komente