FavoriteLoadingAdd to favorites

 Tank 432 (2015)


Filmi Traileri
387 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Horror, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një grup mercenarësh dhe dy të burgosurit e tyre strehohen brenda një tanku pa asnjë vend për t’u fshehur. Por, ndërsa përpiqen të mbrojnë veten nga jashtë, armiku i vërtetë është tashmë në mesin e tyre, i mbyllur brenda “barkut të tankut”.

Komente