FavoriteLoadingAdd to favorites

 Taken 3 (2014)


Filmi Traileri
360 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ish-agjenti Brajan Mills akuzohet për vrasjen e gruas së tij Lenorës padrejtësisht. Teksa ai fillon që ta zbuloj të vërtetën i duhet që të vë në pah aftësitë e tij më të mira që ta gjej vrasësin e vërtetë dhe njëherë e mirë ta pastroj emrin e tij.

Komente