FavoriteLoadingAdd to favorites

 Taken 2 (2012)


Filmi Traileri
442 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Agjenti i CIA-s shkon ne Stamboll per te shpetuar gruan dhe vajzen e tij nga babai i djemve te vrare shqiptare…

Komente