FavoriteLoadingAdd to favorites

 Table No. 21 (2013)

335 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Hindi, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: , ,

Një çift jeton një jetë mediokër dhe janë të tronditur që kanë fituar pushime ekzotike në ishujt Fixhi dhe ezaltimi i tyre rritet kur ata marrin një shans për të luajtur …

Komente