FavoriteLoadingAdd to favorites

 Stalingrad (2013)

431 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Luftë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

1942 ushtria sovjetike ka planifikuar një sulm kundër forcave naziste që kanë pushtuar gjysmën e qytetit të Stalingradit në Vollga. Vetëm pak ushtarë arritën të kalonin lumin dhe gjetën strehim në një ndërtesë, ku banonte një vajzë që nuk ia mbathi me ardhjen e gjermanëve’…

Komente