FavoriteLoadingAdd to favorites

 Self/less (2015)


Filmi Traileri
424 Shikime
  • Lloji Filmit: Fantashkencë, Mister, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një pasanik që merret me pasuri të patundshme dhe që lëngon nga një sëmundje vdekjeprurëse transferon vetëdijen e tij në një trup të ri e të shëndosh, ama shpejt merr vesh se as procedura e as kompania që i ka kryer procesin nuk janë ashtu siç duken.

Komente