FavoriteLoadingAdd to favorites

 Savage Dog (2017)

255 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një histori e vendosur në Indokinë në vitin 1959, një tokë përtej rregullave dhe një kohë pa mëshirë dhe lindja e një legjende.

Komente